Elin Carlson
Elin Carlson heter jag, en norrlänning bosatt i södra Stockholm med min sjungande make, våra två döttrar och hunden Texas. En hopplös naturromantiker och wannabe cowgirl med en stor förkärlek för djur, ungar, musik, hav och berg. Här kan du följa mig i min vardag, där jag förutom att vara mamma även försöker att få ihop livet som frilansare med en helt ny karriär inom ridsporten. Välkommen till min blogg.
Annons

Hopp om livet!

Var det fler än jag som satt och snörvlade framför TV:n när den här fantastiska unga kvinnan och poeten framförde sin poesi när Biden svors in igår? Amanda Gorman, gåshud!! Det finns hopp om mänskligheten ändå!

Annons

När man har barn kan man ju inte INTE fundera och oroas över hur deras framtid kommer att se ut. Därför känns det extra härligt att se och höra unga röster som ändå inger lite hopp och mod. Snart är det ändå deras generation som tar över, som tur är. Med två döttrar är det också en befrielse att se att just unga kvinnor ges plats och kan påverka. Viktigt.

Mindre viktigt i livet är att jag har hittat vilken färg garderoben ska få. Men det har jag i alla fall! Den kommer att bli grön, som så mycket annat i det här gröna huset, det passar så fint in.

Grean Leaf från Lady/Jotun. Har bara hunnit måla en kortsida än så länge.. Blir nog bra!

Annons

 

Hästen är tyvärr fortfarande skadad, han har en inflammerad kotled. Så tråkigt, inte minst för honom som inte får röra på sig i samma utsträckning som vanligt. Det vi kan göra just nu är att promenera med honom, så igår fick det bli ett par rejäla långpromenader med båda djuren. Till min fördel snittar stegräknaren på 18 000 steg en sån dag, alltid nåt! Texas hade lite sjå att hänga med i den långbentes tempo, men det funkade  🙂

Peppade på utgång!

Annons

”Det är galet vad de växer och vad tiden går fort!” Är en vanlig sägning när det kommer till småbarn. Kan meddela att det är precis samma när det gäller valpar. Den här korven fyller 6 månader idag och det ska vi fira stort med en köttbulle ikväll! Hoppas ni får en fin torsdag!

Dela på:
Laddar
https://elincarlson.motherhood.se/livet/nagra-sommartips-mitt-i-vintern/