Elin Carlson
Elin Carlson heter jag, en norrlänning bosatt i södra Stockholm med min sjungande make, våra två döttrar och hunden Texas. En hopplös naturromantiker och wannabe cowgirl med en stor förkärlek för djur, ungar, musik, hav och berg. Här kan du följa mig i min vardag, där jag förutom att vara mamma även försöker att få ihop livet som frilansare med en helt ny karriär inom ridsporten. Välkommen till min blogg.
Annons

Livet tutar på

Dagarna tuffar på som vanligt. Jag varvar studier, jobb och mammasysslor med ridning och målning av garderoberna. Det går inte så fort för mig men det blir fint! Meget nöjd med min insats, snart är det faktiskt klart. Det blev en grön nyans, som så mycket annat i huset. Men det är ju ganska lätt fixat att måla om någon gång om man ledsnar.

Annons

Ska bli kul att göra iordning hallen ordentligt när jag är klar, kanske en ny stor fin matta. Gärna en tjock och mjuk då det är väldigt kallt på golvet här. Den här från Cappelen Dimyr är ju otroligt drömmig, men tyvärr lite över budget. Kanske kan man hitta något liknande.

Annons

I fredags var Nina med om en ganska otäck olycka i pulkabacken på skolan. Hon hamnade lite ”off pist” och krockade med ett träd stackarn. Resultatet blev en rejäl bula i pannan (trots hjälm) och uppskrapad näsa. Vi hastade såklart dit och hämtade hem henne, sen fick det bli att ta det lugnt hela helgen för säkerhets skull. Det finns ju en risk att det blir en mindre hjärnskakning vid liknande smällar. Men hon verkar repa sig och näsan är inte bruten som tur är. I söndags hade den värsta svullnaden i ansiktet lagt sig och hon var på bushumör som vanligt igen!

Ridningen i fredags kväll fick hon givetvis hoppa över. Ganska skönt för mamman som slapp sitta och frysa häcken av sig i ridhuset hehe! Däremot hängde jag med Ella på hennes lektion dagen innan. Hon klarar sig själv där, men det är ändå kul att se en lektion då och då för att se hur de utvecklas. Hon börjar bli riktigt duktig, dags för en mamma/dotterhäst snart?

Annons

Båda tjejerna rider på Mälarhöjdens Ridskola. Den ligger närmast oss och är riktigt bra med fina hästar och väldigt bra undervisning. Det finns även ett litet café där som är heeelt fantastiskt. Drivs av två systrar, gissar att de börjar närma sig 70-strecket. Allt de säljer är hembakat och så jäkla gott! Mysigt är det också. Rider barnen i lilla ridhuset kan man sitta i fiket och titta på genom en glasruta och fika samtidigt. Win. Man kan även köpa fin keramik om man får feeling.

Annons

Avrundade helgen med att ha ett litet hemma spa för mig själv. Så gött att bara låsa dörren och sjunka ner i badkaret en timme, lägga en ansiktsmask och lyssna på musik. Måste göra det lite oftare, man blir ju en så glad och snäll mamma när man får den där timmen för sig själv, eller hur! Ha en fin tisdag, själv ska jag sätta mig och plugga vägmärken tjoho!

Dela på:
Laddar
https://elincarlson.motherhood.se/stil/ett-inlagg-om-stil/